Autor |
Wiadomość |
ktoś
|
Wysłany:
Nie Paź 12, 2008 11:49 |
  |
NIE polecam szkoly jazdy TARCZON ;/ sa nieprofesjonalni i nieodpowiedzialni!! wstajesz w weekend z samgo rana na jazdy, jedziesz pod szkole i nikt nawet sie nie pofatyguje zadzwonic i powiadomic cie ze jazdy zostaly odwolane! ;/ poza tym jest straszne drogo i za taka cene mam prawo wymacac profesjonalizmu ktorego jest im brak! |
|
|
|
 |
katjan
|
Wysłany:
Nie Paź 12, 2008 19:24 |
  |
Fakt instruktorzy w Tarczoniu są mało profesjoni jeśli chodzi o utrzymanie dystansu uczeń-instruktor. Za bardzo się spoufalają. Ale zawsze byli na umówioną godz i w umówionym miejscu. Co najważniejsze jeżdzą z kursantami głównie po mieście. A jeśli chodzi o ceny to są jedną z tańszych szkół. Jak się u nich wykupuje dodatkowe godz. oferują pakiet 10h i wtedy za 1h wychodzi 35zł, w pozostałych szkołach od 40zł. W Auto-teście 45zł. |
|
|
|
 |
zadowolony
|
Wysłany:
Pią Sty 09, 2009 21:49 |
  |
ktoś napisał: |
NIE polecam szkoly jazdy TARCZON ;/ sa nieprofesjonalni i nieodpowiedzialni!! wstajesz w weekend z samgo rana na jazdy, jedziesz pod szkole i nikt nawet sie nie pofatyguje zadzwonic i powiadomic cie ze jazdy zostaly odwolane! ;/ poza tym jest straszne drogo i za taka cene mam prawo wymacac profesjonalizmu ktorego jest im brak! |
Dzieki tej szkole i jej instruktorom poruszam sie po drogach profesjonalnie i kropka |
|
|
|
 |
mmm
|
Wysłany:
Wto Lis 10, 2009 15:05 |
  |
A ja zdałam za pierwszym razem (kilkoro moich znajomych również) po nauce w szkole ETYNKOWSKI. Bardzo profesjonalna kadra- teoria prowadzona ciekawie, natomiast jeśli chodzi o jazdy- super- duża cierpliwość instruktorów, a co najważniejsze, naprawdę dobrze uczą. I do tego bardzo miła atmosfera. Zdecydowanie polecam. |
|
|
|
 |
Elka
|
Wysłany:
Pią Sty 08, 2010 20:57 |
  |
Polecam szkołę wi-kar na Jagiellońskiej. Cena kursu jest bardzo atrakcyjna, dzieki rewelacyjnym instruktorom przygotowanie- świetne i duży plus, że można zrobić cały kurs w bardzo krótkim czasie:) |
|
|
|
 |
Lidia
|
Wysłany:
Czw Gru 16, 2010 12:59 |
  |
Polecam, Szkołe FORTUNA p.Macka z ul. Jagiellonskiej. Zdalam za pierwszym razem, mam 51 lat. Moja corka tez konczyla tam kurs i tez zdala za razem pierwszym. Pelen profesjonalizm instruktorow, przemila atmosfera i wysoka kultura. Pozdrawiam szczegolnie p.Macka- dziekuje za nauke. Sliczna p.Marta-dziekuje za zyczliwosc i usmiech. Wszyskiego dobrego zycze zawodowo i prywatnie. |
|
|
|
 |
Domi
|
Wysłany:
Pon Sie 15, 2011 11:08 |
  |
Polecam kurs prawa jazdy w SOS bo robiłam tak kurs i jestem baaaardzo zadowolona! Na tym portalu przeczytałam jakąś starą opinię która była bardzo nieprzychylna ale na innych portalach (infoludek, L.szczecin) były same bardzo dobre więc zaryzykowałam. I wcale się nie pomyliłam. Instruktorzy byli bardzo mili (wszyscy) Pan Filip też bardzo sympatyczny. Wydaje mi się, że odrobinę przesadza osoba "kajetan" i coś mi się wydaje, że to raczej konkurencja szkoły. Tym bardziej, że wypowiada się też o innej szkole - Tarczon. Skąd takie doświadczenia z których wynika, że tam tez robiła kurs? Prosty wniosek - konkurencja podkopuje Tym bardziej polecam SOS i tym bardziej nie polecam Tarczonia!
A poza tym co to za uwagi wobec szkoły dotyczące lekarza? Chyba szkoła ie odpowiada za pracę lekarzy,prawda?
Ja zrobiłam kurs w SOS, jeździłam też w Wi-karze więc mam porównanie.
Wikara też nie polecam, bo tam nie specjalnie przejmowali się moimi umiejętnościami. Aby tylko dokupować kolejne godziny bo "muszę się objeździć"... nie ma co komentować... |
|
|
|
 |
|