Autor |
Wiadomość |
drajwer
|
Wysłany:
Czw Kwi 12, 2007 15:48 |
  |
DzieĹ dobry,
SzkoĹy zachwalajÄ
siÄ, Ĺźe zdawalnoĹÄ jest najwyĹźsza w regionie, Ĺźe sÄ
na X miejscu na liĹcie procentowej zdawalnoĹci itp... W LOKu sĹyszaĹem Ĺźe sÄ
w czoĹĂłwce, w Igielskim, Ĺźe sÄ
drudzy.
Czy wie ktoĹ gdzie moĹźna znaleĹşÄ takie informacje? JakiĹ ranking szkĂłĹ/instruktorĂłw??
Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
 |
blindmix
|
Wysłany:
Pią Kwi 13, 2007 08:41 |
  |
Nie wiem kto jest dobry,... Ale jak dla mnie rankingi, to rankingi, a i tak wszystko zaleĹźy zdecydowanie od Ciebie, czy potrafisz jeĹşdziÄ, czy nie... JeĹli nawet pĂłjdziesz do "najlepszej" szkoĹy jazdy, wedĹug jakiegoĹ rankingu, to jak sam nie masz smykĹki do jazdy, to siÄ nie nauczysz, ...
Powodzenia, [/i] |
|
|
|
 |
drajwer
|
Wysłany:
Pią Kwi 13, 2007 10:27 |
  |
Zgoda, ale jednak swoje pierwsze szlify na drodze zdobywasz obok instruktora. A slyszalem o takich, ktorzy zalatwiaja swoje sprawy w bankach i urzedach przy okazji jazd. Moim celem pojscia na kurs jest zdanie egzaminu i tylko to sie liczy. Dlaczego wiec nie spojrzec na cyfry i spojrzec ktora szkola ma najlepszych instruktorow? |
|
|
|
 |
blindmix
|
Wysłany:
Pią Kwi 13, 2007 11:07 |
  |
Ej, no, jak TwĂłj instruktor zaĹatwia swoje sprawy w trakcie jazd, to mĂłwisz mu to wprost! Nic Ci siÄ nie stanie od tego, a nawet jeĹli, to nad nim ktoĹ przecieĹź jeszcze stoi?! |
_________________ AMD Sempron Mobile 2800+, 15" XGA TFT, nVidia GeForce 64MB, 60GB HDD, DVD-Dual, 1GB RAM, Wi-Fi |
|
|
 |
xyl
|
Wysłany:
Pią Kwi 13, 2007 12:40 |
  |
racja, trzeba walczyÄ o swoje prawa, teĹź miaĹem takiego kolesia, co sobie zakupy robil, pieczatki zalatwial, placil rachunki, do lekarza jezdzil, ale zwrocilem mu uwage i przestal |
|
|
|
 |
kinia90
|
Wysłany:
Pią Kwi 13, 2007 14:19 |
  |
Ja podobnie ciekawa jestem jaka szkole kto poleci i czy istnieje jakis ranking? Niedlugo chcialabym sie zapisac na prawko, ale nie wiem gdzie. Rozne opinie slysze... fajnie jakby to byla jakas szkola w centrum. |
|
|
|
 |
Arek
|
Wysłany:
Nie Kwi 15, 2007 11:18 |
  |
Przylaczam sie do prosby kini |
|
|
|
 |
PanRysio
|
Wysłany:
Pon Kwi 23, 2007 11:14 |
  |
Polecam szkoĹÄ SOS na NiedziaĹkowskiego. Fajna, wyluzowana kadra, miĹo na wykĹadach, wygodne kanapy.
WiÄcej na www.sos.edu.pl |
|
|
|
 |
blindmix
|
Wysłany:
Pon Kwi 23, 2007 12:19 |
  |
Jak kadra jest wyluzowana, to ja chyba bym siÄ nie zdecydowaĹ... :-p |
_________________ AMD Sempron Mobile 2800+, 15" XGA TFT, nVidia GeForce 64MB, 60GB HDD, DVD-Dual, 1GB RAM, Wi-Fi |
|
|
 |
hela
|
Wysłany:
Sro Kwi 25, 2007 11:35 |
  |
|
|
 |
Miela
Administrator
|
Wysłany:
Sro Kwi 25, 2007 21:56 |
  |
|
|
 |
Iwona
|
Wysłany:
Pon Maj 07, 2007 14:17 |
  |
Witam
polecam szkoĹÄ Gryf ktĂłĹra mieĹci siÄ na ul. Narutowicza 11A. Bardzo profesjonalne, indywidualne podejeĹcie do kursanta, uczÄ
jak jeĹşdziÄ a nie Ĺźeby wyjeĹşdziÄ godziny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
kaszalot
|
Wysłany:
Sro Lip 18, 2007 13:17 |
  |
SOS na niedzialkowskiego! |
|
|
|
 |
Andrzej
|
Wysłany:
Nie Sie 19, 2007 18:13 |
  |
Ja polecam drive point ul. Mazurska 17.
UkoĹczyĹem z nimi szkolenie, instruktorzy kompetentni i wyrozmiali.
Egzamin bez Ĺźadnego trudu zdaĹem za pierwszym razem.
Ich dodtkowym atutem jest to Ĺźe maja wszystkie kategorie i teraz zapisaĹem siÄ na nastÄpny kurs.
JeĹli miaĹbym ponownie wybraÄ szkoĹÄ to tylko drive point.
aha i co waĹźne w cenie kursu jest wszystko. Nie ma Ĺźadnych ukrytych kosztĂłw... (badania lekarskie na miejscu, podrÄcznik, testy, znaki drogowe, materiaĹy szkoleniowe - super, a najfajniejsza jest pierwsza pomoc lekarska, nie jakieĹ suche wykĹady ale prawidziwe Äwiczenia, + egzamin wewnetrzny). a i zawsze otrzymaĹem szybkie termiy jazd.
POLECAM
Andrzej
Pozdrowienia dla caĹej ekipy... |
|
|
|
 |
katjan
|
Wysłany:
Wto Lip 01, 2008 16:55 |
  |
SOS szczegĂłlnie mocno NIE POLECAM Faktycznie kadra wyluzowana aĹź za bardzo, szczegĂłlnie P. Filip podajÄ
cy siÄ za szefa. Cwaniakuje jak gĂłwniarz z podwĂłrka. Do tego strasznie bluzga. Przy mnie niejednokrotnie unosiĹ siÄ uĹźywajÄ
c niewybrednych sĹĂłw. UkoĹczyĹam kurs w tej szkole. Trzeba przyznaÄ, Ĺźe niektĂłrzy instruktorzy sÄ
naprawdÄ dobrzy. Maja Ĺwietne podejĹcie, ale sÄ
tam teĹź tacy co doprowadzajÄ
do Ĺez i szarpiÄ
za kierownice podczas jazdy. Co mi siÄ tam bardzo nie podoba to to, Ĺźe okĹamujÄ
ludzi i to od samego poczÄ
tku. OgĹaszajÄ
siÄ, Ĺźe peĹen kurs kosztuje okreĹlona kwotÄ, ĹÄ
cznie z badaniami i materiaĹami. Potem okazaĹo siÄ, Ĺźe co ktĂłryĹ z nas ma robiÄ sobie dodatkowe badania 40zĹ np. okulista lub u neurologa. TĹumaczono to, Ĺźe widocznie pani doktor stwierdziĹa taka potrzebÄ. Mnie wysĹano na badanie okulistyczne. Pani doktor rzuciĹa na mnie okiem, a Ĺźe miaĹam okulary skierowaĹa mnie na dodatkowe badanie. PominÄ fakt, Ĺźe to my musieliĹmy iĹÄ do okulisty i to rejestrowaÄ siÄ z wyprzedzeniem. Z naszej 10 osobowej grupy wysĹaĹa 2 osoby na dodatkowe badania. NiektĂłrzy z tych 8 osĂłb tez nosili okulary. Po prostu padĹo na mnie. PoszĹam z tym do szefa i okazaĹo siÄ, Ĺźe to ja stwarzam jakieĹ problemy. Podobna sytuacja byĹa z samochodem. Wiadomo, ze egzamin zdaje siÄ na Pandzie wiÄc idÄ
c do szkoĹy wĹaĹnie PandÄ
chciaĹam jeĹşdziÄ. A oni co jakiĹ czas prĂłbowali wcisnÄ
Ä mi ToyotÄ z automatycznÄ
skrzyniÄ
biegĂłw. Na czÄĹci teoretycznej mĂłwiono, Ĺźe na Toyocie, bÄdziemy jeĹşdziÄ gĂłra 2-3 godz poza miastem i to Ci ktĂłrym dobrze bÄdzie szĹo. Rozumiem sprĂłbowaÄ jak to jest, ale nie caĹy czas. Za kaĹźdy razem odmawiaĹam jazdy tĹumaczÄ
c, Ĺźe muszÄ siÄ nauczyÄ zmieniaÄ biegi w aucie. Tyle co siÄ nasĹuchaĹam od Pana Filipa to moje. Na szczÄĹcie ukoĹczyĹam ten kurs. Godz dodatkowe muszÄ wykupiÄ w innej szkole. A SOS nie polecam, chyba, Ĺźe ktoĹ lubi strzÄpiÄ sobie nerwy. |
|
|
|
 |
|